Računovodstvo za srednja i velika poduzeća

Računovodstvo je jedna od temeljnih funkcija u poslovanju svakog poduzeća bez koje nije moguće uspješno poslovati. Mi imamo veliko iskustvo pružanja usluga računovodstva srednjim i velikim poduzećima, imamo znanje i alate da od vašeg računovodstva stvorimo poslovnu funkciju koja će vam dati prijeko potreban uvid u Vaše poslovanje, kontrolu nad svim procesima, te usklađenost sa svim računovodstvenim i poreznima Zakonima i propisima.

Što možemo napraviti za Vas:

Organizacija računovodstva za srednja i velika poduzeća
Naši stručnjaci iz različitih područja snimit će stanje procesa u Vašoj tvrtki i zajedno s vama izraditi plan reorganizacije. Osigurati ćemo kvalitetno definiranje procesa i integraciju svih odjela u cjeloviti sustav
 
E-računovodstvo
Možemo digitalizirati svu ili dio Vaše poslovne dokumentacije.  S time ćete smanjiti troškove, kvalitetnije pratiti kolanje dokumentacije te ubrzati procese vezane uz dokumentaciju. Vaši zaposlenici moći će pregledati i potvrditi dokumentaciju s bilo kojeg uređaja u bilo kojem trenutku
 
In-sourcing - računovodstvo ste dali van kuće, ali ne i vaše podatke ili dokumentaciju
U radu se služimo različitim programskim rješenjima kao što su Pantheon, SAP, MS Dynamics NAV, SAOP, 4D Wand, Virga,.. Radimo na Vašem rješenju ako je to moguće. Ukoliko nije, integriramo naše i vaše rješenje u jedan cjeloviti sustav sa svim vašim podacima.

Digitalizacijom omogućavamo uvid i pregled cjelokupne dokumentacije u bilo kojem trenutku s bilo kojeg uređaja.

Korištenjem najnovijih tehnologija omogućavamo da izdvojite odgovornost i brigu oko računovodstvenih procesa i djelatnika, a istovremeno su vam podaci, dokumentacija i izvještaji postali nikad bliži i dostupniji. Može li bolje od toga?
 
Poslovno izvještavanje
Nemojte dopustiti da vam računovodstveni odjel radi samo za državu, umjesto za Vas!

Osim izrade svih zakonskih obrazaca, od računovodstva trebate dobiti važne informacije, analize i izvještaje koji su vam neophodni za upravljanje poslovanjem i donošenje odluka. 

Naši poslovni savjetnici, u suradnji s našim stručnjacima iz računovodstva i IT-a, za vas će osmisliti i implementirati cijeli menadžerski paket izvještaja i sustav planiranja.

Novosti

Predanim radom i brigom za klijente stvaramo dugoročne partnerske odnose

Naše usluge i rješenja

Proaktivnošću i jednostavnim rješenjima pomičemo granice i postižemo zajednički uspjeh.