Računovodstvo za multinacionalne kompanije

Bilo da ste multinacionalna kompanija koja želi cjelovitu i kvalitetnu podršku za računovodstvene i izvještajne procese ili hrvatska kompanija koja posluje i na inozemnim tržištima, obratite nam se s punim povjerenjem jer imamo rješenje za vas:

Iskustvo u radu s multinacionalnim kompanijama
Imamo više od 25 godina iskustva u pružanju usluga  računovodstva multinacionalnim kompanijama. Vaše poslovanje vodimo u skladu s MRS i MSFI, izvještavanje po potrebi radimo u skladu s US GAAP, a cijelo vrijeme skrbimo da ste u potpunosti usklađeni s lokalnim zakonodavstvom.
 
Korporativni izvještajni paketi
Osigurajte nam template i korporativni manual sa standardima izvještavanja, a ostalo prepustite nama. Osigurat ćemo izradu korporativnih izvještaja, sukladno standardima kompanije i poštivajući sve rokove. Još jedna briga manje za Vas.
 
Statutory compliance
Knjiženje dokumentacije radite po korporativnom GAAP-u, a nama prepustite brigu oko usklađenosti s lokalnim zakonodavstvom. Za vas ćemo raditi kontrolu korporativnih knjiženja, uskladu lokalne i GAAP bilance te izradu svih zakonom propisanih obračuna i obrazaca.
 
SAP
Vaše poslovanje vodite u SAP-u? Nije problem. Naš SAP tim sastoji se od vrhunskih računovodstvenih djelatnika s velikim iskustvom u korištenju SAPa. Obratite nam se i možemo Vam pomoći i u lokalizaciji , kao i vođenju ručnih evidencija za područja gdje SAP nije u potpunosti lokaliziran.
 
Brojna partnerska mreža
Ukoliko imate poslovne jedinice u inozemstvu, ne morate tražiti pomoć negdje dalje. Preko naše brojne partnerske mreže, možemo vam osigurati podršku u poslovanju u brojnim državam diljem svijeta.
 

Novosti

Predanim radom i brigom za klijente stvaramo dugoročne partnerske odnose

Naše usluge i rješenja

Proaktivnošću i jednostavnim rješenjima pomičemo granice i postižemo zajednički uspjeh.