Računovodstvo za mala poduzeća

Za Vas radimo sve računovodstvene poslove i osiguravamo potpunu kontrolu nad Vašim zakonskim obvezama i odgovornosti. Ali, ako ste malo poduzeće uz pružanje usluge računovodstva za mala poduzeća, pružamo i više od toga:

Osnivanje tvrtke
Slobodno nam se obratite od početka. Za vas ćemo obaviti sve poslove osnivanja i registracije tvrtke.
 
Izrada poslovnih planova
Naši poslovni savjetnici pomoći će vam da poduzetničku ideju pretočite u poslovnu stvarnost. Dobro planiranje značajno povećava vjerojatnost da ideju u pretvorite u uspješan posao.
 
Poslovni program u cloud-u
Omogućit ćemo vam korištenje Pantheon ERP u cloud-u. U njemu ćete izrađivati svu poslovnu dokumentaciju (fakture, putni, skladišno poslovanje,...), ali i detaljno pratiti sve podatke vezano uz vaše poslovanje. Rješenje vam je dostupno od bilo kuda u bilo koje doba dana.
 
E-računovodstvo – Pristup dokumentima 24/7
Zahvaljujući našem DMS-u likvidacija računa nikada nije bila lakša, a pristup dokumentima omogućen od bilo kuda u bilo koje vrijeme.
 
Poslovno izvještavanje
Koristite naše predefinirane izvještaje kako biste stalno pratili rast i poslovanje vaše tvrtke
 
One stop shop
Povremeno imate kompleksnu transakciju za koju vam je potrebno porezno savjetovanje? Želite integrirati web shop ili neku drugu aplikaciju s vašim rješenjem? 

Želite pomoć u analizi isplativosti nekih poslovnih odluka?

Sve to i još mnogo drugih izazova možete riješiti s nama. Po potrebi angažirajte naše stručnjake iz različitih područja da riješe trenutni izazov i pomognu vam unaprijediti vaše poslovanje.

Novosti

Predanim radom i brigom za klijente stvaramo dugoročne partnerske odnose

Naše usluge i rješenja

Proaktivnošću i jednostavnim rješenjima pomičemo granice i postižemo zajednički uspjeh.