Poslovno savjetovanje

U svijetu konstantnih promjena i sve veće konkurencije kako na lokalnoj, tako i na svjetskoj razini, Data-Link želi biti partner koji će pomoći svojim klijentima da se uspješno uhvate u koštac sa svim izazovima koje nosi sa sobom suvremeno poslovanje. Mi želimo i možemo biti poluga koja će pokrenuti vaše interne procese – na bolje. Kombinacijom akumuliranog znanja i stečenog iskustva sa individualnim pristupom, u stanju smo ponuditi svojim klijentima široki spektar usluga poslovnih savjetovanja koje ćemo uspješno, ne samo osmisliti, nego i implementirati. Stoga nam se slobodno obratite sa svojim idejama i izazovima, a mi ćemo pronaći način kako iste sa papira pretvorit u realnost.

Zašto Data-Link:
  • U našem timu imamo konzultante sa višegodišnjim iskustvom iz svih područja za koje nudimo usluge poslovnog savjetovanja.
  • Mi vrlo dobro poznajemo interne procese naših klijenata i u stanju smo puno bolje procijeniti mogućnosti i potencijale vašeg društva od eksternih savjetnika, pa čak i od menadžmenta društva.
  • S nama dobivate kompletan paket usluga koje se međusobno nadopunjuju, a sve sa ciljem da vas i vaše poslovanje učinimo boljim.
  • Temeljem iskustva i znanja koje smo stekli u višegodišnjem rad s našim klijentima na svim područjima poslovnih procesa, naši savjeti i preporuke koje nudimo su fokusirani na implementaciju kako bi rezultat primjene istih bio odmah vidljiv.
  • Naša dugoročna strategija čini nas pouzdanim partnerom koji uvijek vidi nekoliko koraka ispred i koji svakim projektom želi steći dodatno povjerenje svog klijenata.
  • Ako želite prodati svoje društvo ili preuzeti konkurenta, mi smo tu od začetka vaše ideje do njene realizacije te vas možemo pratiti s našim timom bilo da je riječ o pripremi ili kontroli poslovnih knjiga i poreznih izvještaja, ili da je riječ o procjeni vrijednosti temeljem koje će se započeti proces pregovora.
  • Širina industrija i zemalja iz kojih dolaze naši klijenti omogućava nam da ponekad razmišljamo drugačije od drugih te se nemojte iznenaditi ako vam predložimo ideju ili koncept za koju još niste čuli ili vam predstavimo potencijale i rizike koje niste očekivali.
  • Zajedno s vama ćemo izgraditi sustav poslovnog izvještavanja i planiranja koji je 100% prilagođen vama i vašim specifičnostima i temeljem kojeg ćete moći donositi brže i bolje poslovne odluke.

Novosti

Predanim radom i brigom za klijente stvaramo dugoročne partnerske odnose

Naše usluge i rješenja

Proaktivnošću i jednostavnim rješenjima pomičemo granice i postižemo zajednički uspjeh.