Pantheon ERP sustav

PANTHEON je ERP sustav (poslovni softver) za brzo rastuće tvrtke koje ulažu u stabilnost, napredne funkcionalnosti i prilagodljivost sistema.
Odgovara bilo kojoj veličini poduzeća – malim, srednjim i velikim poduzećima i koristi ga više od 57.000 korisnika.

Širok spektar funkcionalnosti omogućava da sistem koriste svi zaposlenici tvrtke, od Uprave do nabave i računovodstva. Jednostavnost i intuitivnost prema korisniku, te učinkovitost pri upotrebi, dvije su ključne osobine dobrog ERP sustava.


Prednosti Pantheona su:
Pantheon je moderan i tehnološki napredan ERP sustav. Prilagođen je lokalnim tržištima i potpuno lokaliziran, jezično i zakonodavno. Pokriva sve standardne poslovne procese sa potpuno integriranim modulima, te ugrađenim alatima poslovne inteligencije (BI) – izvještaji, analize, OLAP, Ad-Hoc, planiranje, nadzorne ploče.

Pantheon ERP sustav omogućava integraciju s drugim sustavima i nadogradnju funkcionalnosti, te razvoj novih funkcionalnosti i proširenja mogućnosti (ARES,SQL Editor). Kako bi bili u skladu sa zakonskim promjenama vrše se redovite besplatne mjesečne nadogradnje (uz ugovor o osvježavanju).
Pantheon ERP sustav vrlo je jednostavan i lak za korištenje, te omogućava dostupnost online dokumentacija i uputa za rad direktno iz programa.

Data-Link IT tim:
Data-Link se bavi outsourcing.om i implementacijom različitih poslovnih rješenja, a jedno od njih je Pantheon ERP sustav. Kao Premium partner Datalaba, sa više od 20 godina iskustva u branši i sa timom od 13 stručnjaka (100% su certificiranih u sklopu Datalab Akademije),  koji pokrivaju sva područja od Helpdeska, implementacije, edukacije do programiranja, nudimo našim klijentima kompletnu podršku poslovanju.

Prednosti Data-Link.a
  • Pokrivamo sve module Pantheona odnosno sve djelatnosti na tržištu (od narudžbi, proizvodnje, servisa, maloprodaje, ugostiteljstva, knjigovodstva, financija, BI alata…)
  • Najveća brzina u rješavanju korisničkih zahtjeva (preko 85% korisničkih zahtjeva rješavamo unutar jednog radnog dana)
  • Proaktivni pristup na kontinuiranoj optimizaciji poslovnog procesa, uvođenju i implementaciji novih mogućnosti Pantheona korisnih vašem poslovanju
  • Zaokružena i cjelovita podrška raznih informatičkih i konzultantskih usluga
  • Imamo vlastiti odjel za Sistemsku IT podršku, vlastiti razvoj za Pantheon i druge sustave (programiranje)
  • Potpuni računovodstveni, porezni i poslovni konzalting u podršci i tijekom implementacije Pantheon sustava

Novosti

Predanim radom i brigom za klijente stvaramo dugoročne partnerske odnose

Naše usluge i rješenja

Proaktivnošću i jednostavnim rješenjima pomičemo granice i postižemo zajednički uspjeh.