IT usluge

U sinergiji s ostalim djelatnostima  Data-Linka (računovodstvo,  obračun plaća, financijsko i poslovno savjetovanje) naše IT usluge imaju dodatnu vrijednost i potrebnu učinkovitost na vaše poslovanje.
Sagledavajući vaš poslovanje u cjelini, detaljno analiziramo vaše poslovne procese,  stvarne poslovne potrebe i mogućnosti softvera koji implementiramo. Pri tome nastojimo integrirati sva programska rješenja koja su u funkciji, a posebice integrirati sve vaše službe i  odjele u jedinstveni sustav.

Optimizacija sustava nam je ključna za svakog korisnika, jer sustav mora funkcionirati kao jedna cjelina, nema dvostrukih unosa istovjetnog podatka i svi zajednički podaci na nivou poduzeća su centralizirani i standardizirani.
Optimizacijom sustava dobivamo brzi, kontroliran i automatiziran unos podataka.

Cilj nam je ukinuti što veći broj nepotrebnih pomoćnih rješenja, Excel tablica i drugih osobnih evidencija. Ažurnost sustava mora biti trenutna (transakcijski model poslovanja), kako bi operativni izvještai bili također trenutni i uvijek ažurirani.

Prednosti Data-Linka
  • Data-Link su odabrale neke od najvećih tvrtki u našoj državi, te međunarodne grupacije
  • Poslujemo u regiji preko vlastitih tvrtki ili partnera
  • Imamo najveći sinergijski potencijal znanja (računovodstvo, financije, programiranje i razvoj, ITC infrastruktura  i poslovno savjetovanje)
  • Pružamo kompletnu uslugu, od analize stanja i potreba, implementacije, integracije, dogradnje sustava do sveobuhvatnog savjetovanja i korisničke podrške nakon implementacije
  • Imamo najveći broj certificiranih Pantheon konzultanta u Hrvatskoj
  • Imamo najbrojniji odjel za podršku korisnicima ( najveća SLA efikasnost)
  • Kontinuirano radimo na uvođenju novih mogućnosti i daljnjim optimizacijama poslovnog procesa

Novosti

Predanim radom i brigom za klijente stvaramo dugoročne partnerske odnose

Naše usluge i rješenja

Proaktivnošću i jednostavnim rješenjima pomičemo granice i postižemo zajednički uspjeh.