CHRONOS - vođenje evidencije radnog vremena radnika

Chronos je jednostavna, pouzdana i uvijek dostupna radna evidencija. Korisnicima omogućava jednostavno, gotovo automatsko vođenje evidencije rada.
 
Bez kvalitetne programske podrške, vođenje evidencije radnog vremena vrlo lako se može pretvoriti u beskonačno popunjavanje i provjeravanje raznih podataka i djelatnika. Naročito, ako se ne raspolaže automatiziranim praćenjem ulaska/izlaska iz zgrade (kartice, bio-metrički uređaji i sl.). No, i takav sustav teško može odgovoriti na sve potrebe jer se neki od podataka jednostavno ne mogu generirati samim praćenjem nazočnosti na radnom mjestu (primjerice sati pripravnosti, sati terenskog rada i sl.).
Data-Link svojim klijentima i partnerima uvijek nastoji pružiti rješenja za poslovne izazove i ponuditi više od očekivanog. Zato smo razvili fleksibilno, a istovremeno jednostavno programsko rješenje, program za evidenciju radnog vremena Chronos.
Ovaj program je razvijen da prati vrijeme, ali još više da ga štedi. Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu u stvaranju programskih aplikacija, nadopunjenog znanjem o specifičnostima i potrebama različitih djelatnosti, stvorili smo program koji će ubrzati i pojednostaviti operativne procese, a istovremeno isporučiti više korisnih informacija uz visok stupanj točnosti.

Prednosti CHRONOS evidencije radnog vremena:
  • Jednostavno korištenje i brz unos podataka
  • Mogućnost integracije s drugim aplikacijama (Pantheon, SAP, Custom..)
  • Nema potrebe za ulaganjem u dodatni software jer se program otvara sa svakim web browserom (Internet Explorer, Firefox, Chrome itd.)
  • Mogućnost vođenja radne evidencije na razini organizacijske strukture „Lokacija“, „Grupa ili odjel“ te „Djelatnik/Zaposlenik“
  • Unos i vođenje radne evidencije za neograničen broja lokacija i djelatnika
  • Mogućnost instalacije na PC, tvrtkin server ili pristup putem Interneta na Data-Link-ov server.
  • Redovito ažuriranje (radni dani, blagdani i državni praznici po mjesecima, kao i eventualne zakonske izmjene)  
Prednosti Data-Link tima:
  • Naši stručnjaci pružaju full service – od implementacije do „ključa u ruke“
  • Brza i proaktivna korisnička podrška
  • Naši programeri prilagođavaju Chronos vašim potrebama i integriraju ga s vašim drugim rješenjima.

Novosti

Predanim radom i brigom za klijente stvaramo dugoročne partnerske odnose

Naše usluge i rješenja

Proaktivnošću i jednostavnim rješenjima pomičemo granice i postižemo zajednički uspjeh.