Računovodstvo

 PRETVORITE SVOJE FINANCIJSKE I RAČUNOVODSTVENE PROCESE U POSLOVNU FUNKCIJU KOJA ĆE VAM STVARATI VRIJEDNOST!

Ako tražite računovodstvenu uslugu, koju odlikuju profesionalnost i visoki standardi u svakom segmentu poslovanja, te pouzdana i brza reakcija na sve vaše potrebe, onda je Data-Link idealan partner za vas.

Bilo da ste mala, srednja ili velika tvrtka, u domaćem ili stranom vlasništvu, uvijek se možete pouzdati u naš tim predanih stručnjaka koji će vam pružiti pravodobne i točne informacije, kao i analize ključne za strateško odlučivanje.

Našu predanost svakom klijentu iznova dokazujemo pružajući korisna rješenja i razvijajući nove, bolje usluge za unapređenje vašeg poslovanja.

 • Knjigovodstvo u skladu sa zakonom i propisima

  Sve usluge obavljamo u skladu sa zakonima i propisima, a posebice hrvatskim i međunarodnim računovodstvenim standardima (HRS i MRS), kao i hrvatskim i međunarodnim standardima financijskog izvještavanja (HSFI i MSFI), te vašim računovodstvenim politikama.

 • Izvještaji upravi tvrtke

  Temeljem naprednih alata za kreiranje izvještaja, pružamo vam detaljan uvid u poslovanje, bilo u vašem standardnom formatu za izvješćivanje, ili u formatu koji smo, našim iskustvom, osmislili sukladno vašim potrebama.

 • Konsolidirana izvješća

  Za vas izrađujemo mjesečna, kvartalna i jednogodišnja konsolidirana izvješća, sve prema standardima vaše tvrtke, uključujući i usklađivanje zakonskih izvješća i internih izvješća tvrtke.

 • Dostava dokumentacije

  Praktična usluga koja vas u potpunosti oslobađa brige oko prikupljanja i predaje sve knjigovodstvene dokumentacije (godišnji i periodični statistički izvještaji, PDV obrasci, JOPPD obrasci) i daljnje predaje ustanovama. Putem ovlaštenja za korištenje širokog raspona e-servisa vršimo dostavu poreznih obrazaca elektroničkim putem, pregled njihovih statusa te uvid u porezno knjigovodstvene kartice, u cilju jednostavnijeg i bržeg ispunjavanja obveza prema Poreznoj upravi, FINI, državnoj upravi i javnim službama.

 • Platni promet

  Uštedite vrijeme i prepustite nam formiranje kunskih i deviznih naloga za plaćanje putem elektronskog bankarstva, uz mogućnost vršenja plaćanja.

 • Direktna komunikacija

  Vaš osobni knjigovođa uvijek vam je na raspolaganju savjetima i podrškom. Bilo da se radi o poreznim učincima potencijalnih poslovnih transakcija ili o priznavanju troškova reprezentacije, bez obzira na složenost vaših upita, uvijek smo tu da vam pružimo stručne i brze odgovore.

 • Povezivanje sustava

  Zahvaljujući vlastitom informatičkom odjelu, u mogućnosti smo povezati se sa svim vrstama sustava poslovne podrške i postići visoku automatizaciju procesa.

 • Pomoć pri reviziji i kontroli poslovanja

  Zahvaljujući iskustvu u suradnji s internim i državnim kontrolama, naši stručnjaci će ispuniti sve postavljene zahtjeve i omogućiti kvalitetan uvid u podatke vašeg poslovanja.

saznajte više