Porezno savjetovanje

NAŠA JE STRAST OSIGURATI VAM DA PLATITE NAJMANJI IZNOS POREZA PLATIV PO ZAKONU

Tom je cilju posvećen naš tim poreznih stručnjaka, s bogatim iskustvom u mnogim djelatnostima i raznim aspektima oporezivanja. Zato mnogim zadovoljnim klijentima isporučujemo vrhunske rezultate na temelju našeg razumijevanja poreznih politika i specifičnosti pojedinih djelatnosti.

Uspješno poslovanje naročito podrazumijeva uspješno upravljanje poreznim rizicima i izdacima. Ovo posebno vrijedi za ekonomije poput hrvatske, gdje je porezna opterećenost iznimno visoka. U takvim uvjetima, porezne su obveze nezaobilazan i velik segment u poslovanju svake tvrtke. Pritom uspješno upravljanje porezima ne ovisi isključivo o vašim menadžerskim i poduzetničkim sposobnostima, već i o kontinuiranom praćenju izmjena i dopuna zakona kojima se kreira porezna politika, te tumačenju istih od strane zakonodavstva i prakse.

Naš cilj u upravljanju vašim poreznim rizicima nije samo izbjegavanje eventualnih sankcija, već razumijevanje vašeg poslovanja kako bi kvalitetnim planiranjem došli do najmanjeg mogućeg iznosa poreza koji zakon dopušta!

Do tog ćemo rezultata doći zajedno, uspješnom suradnjom na provođenju porezne politike, individualno osmišljenom za svakog klijenta.

 • Savjetovanje o porezu na dobit

  Povećajte učinkovitost i profitabilnost svojeg poslovanja uz Data-Link. Kroz širok asortiman usluga poreznog savjetovanja pomoći ćemo vam da uspješno upravljate utjecajem oporezivanja na vaše poslovanje.

 • Indirektni porezi

  Zahvaljujući našim inovativnim rješenjima usmjerenim ka stvaranju vrijednosti za vašu tvrtku, uspješno ćete moći kontrolirati učinak Poreza na dodanu vrijednost i ostalih oblika neizravnog oporezivanja.

 • Porez na dohodak

  Bilo da razmišljate o tome kako najpovoljnije obračunati i isplatiti otpremninu, kako da porezno ispravno vodite izaslane radnike ili kako da se nosite s problematikom davanja plaće u naravi, naša rješenja osigurat će vam poštivanje zakonskih okvira uz stvarne uštede.

 • Upravljanje porezom

  Naša rješenja za upravljanje porezom pružit će vam alate za predviđanje i planiranje investicija, osmišljene kako bi vam pomogli da učinkovito upravljate oporezivanjem i da se usredotočite na vaše temeljno poslovanje.

 • Suradnja s nadzornim tijelima

  Veliko iskustvo i predanost su jamac pravovremenog i kvalitetnog ispunjavanja svih zahtjeva od strane porezne kontrole i drugih nadležnih institucija.