Obračun plaća

POVEĆAJTE TAJNOST SVOJIH PODATAKA I POJEDNOSTAVNITE PROCESE UNUTAR VAŠE TVRTKE

Sve veći broj tvrtki u Hrvatskoj slijedi međunarodni trend da, kroz outsourcing obračuna plaće, poveća svoju troškovnu i operativnu efikasnost. Kao lideri u branši, usluge obračuna plaće vršimo za tvrtke s jednim, kao i s više od tisuću zaposlenika. Raspolažemo stručnjacima i procesima za apsolutno sva rješenja, bez obzira na veličinu ili poslovno okruženje vaše tvrtke. Zato sa sigurnošću možemo tvrditi da ne postoji zadatak ili izvještaj iz područja obračuna plaća koji na vaš zahtjev nismo u mogućnosti kreirati.

Kao temeljni alat za obračun plaća koristimo vlastiti poslovno informacijski sustav IRIS2.1, zahvaljujući njemu postižemo izrazito visok stupanj automatizacije, koja smanjuje mogućnost grešaka i povećava operativnu efikasnost. Upravo zbog automatizacije procesa sigurno donosimo značajne uštede tvrtkama s većim brojem zaposlenih.

Možete imati puno povjerenje u našu dosljednost, povjerljivost i fleksibilnost u upravljanju plaćama, no ono što nas uistinu čini posebnima jest naša individualizirana usluga prilagođena samo vama.

  • Obrada obračuna plaća

    Od prikupljanja podataka za obračun plaća, pripreme i samog obračuna plaće, doprinosa za socijalno osiguranje i poreznih davanja, do podnošenja potrebnih izvješća nadležnim tijelima.

  • Usluge evidencije rada

    Izvješća i analize po odjelima ili po troškovnim centrima, analize ukupnih troškova plaća, kao i izvješća za upravu, osigurat će vam sve podatke potrebne za donošenje odluka.

  • Usluge vezane uz ljudske resurse

    Čuvanje povjerljivih osobnih podataka, priprema i arhiviranje ugovora zaposlenika i još mnogo više, ovisno o vašim specifičnim potrebama.

saznajte više