Chronos

Chronos - program za evidenciju radnih sati

OD 1.6.2010. GODINE SVE TVRTKE U HRVATSKOJ DUŽNE SU DNEVNO VODITI EVIDENCIJU RADNOG VREMENA DJELATNIKA

Primjena novog Pravilnika o sadržaju i načinu vođenja evidencije o radnicima (NN 66/10, na snazi od 1.6.2010.) za poslodavca predstavlja veliki organizacijski izazov, poglavito pošto su detalji same evidencije i potreba za ažuriranjem znatno porasli. To se posebno odnosi na evidenciju radnih sati, koja predviđa mnogo novih pozicija i koja zahtjeva uredno dnevno vođenje.

DJELUJTE SADA I IZBJEGNITE VISOKE KAZNE TE UNAPRIJEDITE VOĐENJE VAŠE RADNE EVIDENCIJE ZA SAMO 990,00 KN + PDV

Bez kvalitetne programske podrške, vođenje evidencije radnih sati vrlo lako se može pretvoriti u beskonačno popunjavanje i provjeravanje raznih podataka i djelatnika. Naročito, ako se ne raspolaže automatiziranim praćenjem ulaska/izlaska iz zgrade (kartice, bio-metrički uređaji i sl.). No, i takav sustav teško može odgovoriti na sve potrebe jer se neki od podataka jednostavno ne mogu generirati samim praćenjem nazočnosti na radnom mjestu (primjerice sati pripravnosti, sati terenskog rada i sl.).

Data-Link svojim klijentima i partnerima uvijek nastoji pružiti rješenja za poslovne izazove i ponuditi više od očekivanog. Zato smo našim vrsnim informatičarima, kreatorima jednog od najpotpunijih poslovno-informacijskih rješenja na hrvatskom tržištu – IRIS2.1, dali zadatak da razviju fleksibilno, a istovremeno jednostavno programsko rješenje, kojim muka oko vođenja pravilne evidencije radnih sati postaje prošlost.

Rezultat naših napora je program za evidenciju radnih sati Chronos, koji je zbog svoje svemoći u praćenju radnog vremena nazvan po božanskoj personifikaciji vremena iz grčke mitologije.

Ovaj program je razvijen da prati vrijeme, ali još više da ga štedi. Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu u stvaranju programskih aplikacija, nadopunjenog znanjem o specifičnostima i potrebama različitih djelatnosti, stvorili smo program koji će ubrzati i pojednostaviti operativne procese, a istovremeno isporučiti više korisnih informacija uz visok stupanj točnosti.

Chronos je raspoloživ po cijeni od samo 990,00 Kn + PDV i već ga uspješno koriste mnogi zadovoljni klijenti.
U nastavku proučite kratak opis funkcionalnosti i mogućnosti programa, a za dobivanje više informacija i demo verzije, obratite se s punim povjerenjem na prodaja@data-link.hr ili telefonom na 01/6389 300.

Demo verziju programa CHRONOS možete preuzeti ovdje.

saznajte više