Pantheon

PANTHEON je ERP poslovni informacijski sustav za brzo rastuća poduzeća, s naglaskom na stabilnost, napredne funkcionalnosti i prilagodljivost sustava. Širok izbor funkcionalnosti omogućava da sustav koriste svi u poduzeću, od vodstva do nabave i računovodstva. Postanite i vi njegovim korisnikom!

PANTHEON Enterprise

 

Odličan pri prilagođavanju vašim poslovnim potrebama
PANTHEON Enterprise je poslovni informacijski sustav za brzo rastuća poduzeća koja ulažu u stabilnost i napredne funkcionalnosti stoga im je potreban prilagodljiv sustav. Širok izbor funkcionalnosti omogućava da sustav koriste svi u poduzeću, od vodstva do nabave i računovodstva, a pored toga možete iskoristiti sve prednosti poslovne inteligencije (nadzorne ploče, analitika, izvještaji, planiranje).

Uvijek u skladu sa zakonodavstvom
PANTHEON se redovito prilagođava – osvježava obzirom na promjene u zakonodavstvu (plaće, dohodak, PDV itd). Osvježavanje se događa kod svih važnijih promjena zakonodavstva. Sve promjene se preko interneta automatski prenesu do korisnika – brzo i jednostavno!

Pregled poslovanja na vašem desktopu
U napredne verzije PANTHEON-a ugrađena je funkcionalna poslovna analitika koja omogućava pregled poslovanja nad svim nivoima poduzeća. Tako vodstvo poduzeća ima uvijek pregled nad svojim poslovanjem, ključne informacije nije potrebno tražiti na više mjesta

Međunarodno poslovanje
PANTHEON je na raspolaganju u različitim  jezičnim i zakonodavstvenim lokalizacijama – poduzeća tako posluju u skladu sa zakonima strane države, za potrebe stranih djelatnika cjelokupan program PANTHEON preveden je na lokalni jezik.

Dodatna rješenja
Zbog specifičnih potreba korisnika za PANTHEON je  na raspolaganju veliki broj vertikalnih rješenja koja razvija Datalab kao neovisno partnersko poduzeće. Tako korisnici mogu nadograđivati i dopunjavati svoj PANTHEON  specifičnim rješenjima.